Yogasunray erbjuder flera alternativ för dig att utöva yoga. Gå i grupp, privat eller via ditt företag. Boka yoga till ett event eller en företagsaktivitet.

Terminsklasser i egen regi hålls i helt nytt yogacenter på Karlslundsgatan 20 i Örebro.

Privat yogaundervisning utifrån individuella önskemål är möjlig liksom enskilt anpassad yogaterapibehandling.

 

DSC05839 (3)

Terminsklasser under hösten 2019

vind-blåst-träd-62059316

Hatha slow, yin & restorative – terminsklass höst 2019

Tillsammans i grupp varierar vi klasserna under terminen där vi ibland flödar mjukt och tillåtande i  klassiska hatha rörelser med flertusenårig bakgrund.Vi varvar de mer flödande klasserna med rörelser ur den modernare och lugnare Yin yogan för att bredda de goda effekterna yogan har på vår kropp och vårt sinne. Vi kommer även att bereda plats för läkning och djup återhämtning genom restorativa yogapositioner i vissa klasser under hösten.

 

Tillgängliga veckoklasser höst 2019

  • Torsdagar kl 18:30 – 20:00 Hatha slow och yin (2 platser kvar)

Pris

1400 kronor 10 ggr 90 minuter

Plats

Karlsundsgatan 20, Örebro

Kursstart 12 september 2019

IMG_3611

Privata yogalektioner i present till dig själv eller någon du tycker om

Presentkorten avser Yogaterapi eller privat yogaklass à 90 minuter inklusive rådgivning och planering.

Du kanske trivs bäst med att utföra yoga ensam tillsammans med en yogalärare. Vid privat undervisning får deltagaren ett personligt program med fokus på de delar individen själv önskar. Det kan handla om att komma till rätta med låsningar och spänningar. Kanske vill deltagaren stärka delar av kroppen eller öka sin flexibilitet. Det finns även möjlighet att fördjupa sig i mindfulness, filosofi och meditation. Vid ett första tillfälle sker även en konsultation där vi går igenom önskemål, hälsostatus, mående och behov.

Min examen i yogaterapi innebär att möjligheten finns att även boka in yogaterapeutiska privatlektioner. Ofta är yogaterapi ett fint komplement till annan behandling vid olika psykosomatiska besvär så som stress, insomnia, utbrändhet, depression, PMS, klimakterium och ångest med mera. Yogaterapin kan även hjälpa till, balansera och underlätta vid fysiska åkommor som högt eller lågt blodtryck, reumatism, matsmältningsproblematik, artros och ischias till exempel. Yogaterapeutiska verktyg används även för att skräddarsy yoga för gravida.

Hör av dig till mig så ser vi till att skräddarsy och anpassa din yogastund just efter dig!

Bokningsbara tider

  •  Enligt överenskommelse

Pris

995 kr första bokningen, a 90 min yoga samt konsultation och individuell plan via mail.
880 kr privat lektion a 90 min
700 kr privat lektion a 60 min

Plats

Karlslundsgatan 20, Örebro, eller plats enligt överenskommelse

 

Yoga för företag

Som företag kan du erbjuda dina anställda yogaklasser som friskvård. Genom att erbjuda yoga till dina medarbetare ger du dina anställda en möjlighet att utöva en fysisk aktivitet som även ökar det mentala välbefinnandet.

Jag kommer ut till ert företag och håller klasser hos er. Jag tar emot flera typer av friskvårdscheckar då jag är ansluten till de största friskvårdsleverantörerna.

Referenskunder

Örebro Bostäder
Hjälpmedelscentralen
Virginska skolans gymnasielärare
WSP

Tidsschema

  • Flexibelt

Pris

Prisförslag baserat på antal deltagande och tillfällen presenteras efter överenskommelse

Specifik företagskurs:

Yoga för barn

-Praktiska redskap för pedagoger inom barnomsorg och förskoleklass-

barn i hunden på led

Välkomna att boka in en föreläsning och praktisk handledning i yoga med barn i förskolan och förskoleklass. Kursen vänder sig till dig som arbetar med barn inom förskoleverksamhet och som vill få redskap i hur man kan använda avslappning och yogasagor på ett sätt för att skapa mer gemenskap och närvaro.Under kursen lär vi oss olika tekniker för att yoga med barn:


Yogasagor
Med yogasagor stärker man ett barns självkänsla och självförtroende får använda sin fantasi. Och viktigast av allt – alla kan vara med!
Närvaro Barn gör som vi vuxna gör och inte som vi säger. Landa med barnen på yogamattan med lugna andetag. Sänk krav och prestation och låt barnen få umgås med dig i lugn och ro.
Gemenskap Yoga betyder förening av kropp och själ. Men också mellan varandra. Skapa en kärleksfull stämning i barngruppen med yogans budskap ”Du duger precis som du är!”.

Kostnad

Kursavgiften är 600 kronor per person (exklusive moms) för 2,5 timmar. Kursen innehåller både teori och praktik och varje deltagare får med sig ett kursmaterial att använda i sin verksamhet tillsammans med barnen för att kunna skapa yogasagor och öva avslappning med mera.

Minimiantal per bokning är 10 personer, möjlighet till sammanslagning av grupper är möjligt. Hör av er för mer information!

Anmälan

Vill du anmäla dig till en kurs eller har frågor maila till yogasunray@gmail.com.

What you think you become,
What you feel you attract,
What you imagine you create.

– Buddha