Workshops är för dig som vill komma yogan närmare och utöva yoga mer intensivt under en helg eller under några dagar. Genom att praktisera yoga koncentrerat i en skön och avkopplande miljö och samtidigt ta del av de delar av yogan som går utanför de fysiska rörelserna och avslappningen vilka utgör  en ordinarie yogaklass skapas upplevelser av ökad närvaro, styrka och energi och dessutom en fördjupad kunskap om vad yogan har att erbjuda.

Events kan vara av väldigt varierande art där yogan är en del av upplevelsen. Håll utkik på hemsidan för att få information om kommande fokuskurser, träningsevents och resor där jag är med och delar med mig av yogan.

Yogahelg i Natursköna Lindesberg på Lindesbergs stadshotell 15- 17 november

Varmt välkommen att ägna en hel helg till yoga, meditation, pranayama och möjlighet att stanna upp och finna din inre värme i novembermörkret. Lindesbergs stadshotells lokaler möjliggör för oss på detta yogaretreat att skapa en egen plats för vår yoga hela helgen. En vegetarisk meny tillagad av erfarna vegokockar  (kött finns som tillval för den som vill) förser oss med godsaker hela helgen lång.

Denna retreat och dess upplägg möjliggör för inte mindre än 7 yogaklasser under helgen vilket ger en unik möjlighet för oss att komma riktigt nära oss själva och under de lager vi omger oss med till vardags. Klasserna och temat för helgen är noggrannt uppbyggt för att följa veckodagarnas krav på prestation med nedvarvning på fredagen i en lugnande och kravlös yinklass. Lördagen ägnas åt att väcka kroppen till ett medvetet och vaket tillstånd med fullt fokus inåt genom pranayama och meditation för att sedan övergå till att smörja lederna och skapa möjlighet till rörelse i kroppen med hjälp av anpassad yinklass.

Mitt på dagen nyttjar vi den mörka novembermånadens dyrbara dagsenergi genom mjuk hatha för att maximera de livgivande och stärkande effekterna av dagens ljus och kraft. Senare på kvällen alstrar vi energin inom oss och landar i en lugnare yinklass.

Söndagen ägnas åt läkning i den restorativa yogan samt justering av kroppens ram genom structural yoga för att ge vår kropp och vår själ en god och stabil grund vidare. Följ länken nedan och följ med mig på denna resa i november,

https://online.bookvisit.com/package/details?channelId=5537c6b1-5fe1-4e1b-93b9-725b5fc5ffb4&packageId=17532851-ac25-460d-91d3-421cdc6f59f2&presentationType=List

 

 

 

IMG_9485.jpg

Sköna söndag

Två söndagar samlas vi för en skön stund där det inre är fokus. I en värld där vi presterar, interagerar, tar in nytt, och förhåller oss till det som omger oss så kan det lätt hända att vi tappar bort det inre. Kärnan. Grunden och förutsättningarna för allt det andra.

Sköna söndag innebär att du får med dig yogafilosofi främst baserad på Yogasutras, Hathayoga pradipika, läror ur ayurveda samt andra yogiska skrifter som i viss mån tolkas av mig under klassernas filosofiska del.

Vi kommer att genomföra en restoarativ yogaklass som fokuserar på läkning och återhämtning för kropp och själ.

Sköna söndag avslutas med djupavslappnande sk. medveten sömn, yoga nidra, för att vi ska maximera återhämtning och självläkningsprocesserna i kroppen.

Efter klassen eller under filosofidelen finns möjlighet att inta medhavd matsäck för den som vill. The finns på plats.

Tid: klockan 14:00 – 16:30 den 13 oktober och 24 november 2019

Pris: 280 kronor per tillfälle

Plats: Karlslundsgatan 20

Maila mig på yogasunray@gmail.com för bokning senast den 30 september 2019. 
Anmälan är bindande. Bekräftelse och mer info om betalning, plats med mera kommer med svarsmail vid anmälan.

IMG_0219 (2)

Välkomna att boka yogaklass för er möhippa/svensexa!

Yogaklassen arrangeras efter era önskemål där ni väljer mellan 60 eller 90 min. Vi gör övningar som anpassas efter de som är med på klassen, alla kan vara med. Klassen innehåller en andningsövning, ett fysiskt flöde med stärkande och stretchande positioner och en skön djupavslappning. Klassen avslutas med en meditation och en lyckönskan till bruden/brudgummen och hon/han får med sig ett enkelt men personligt utformat yogaprogram som kan utföras på egen hand som minne från dagen.

Priser från 1300 kronor/grupp, priset varierar beroende på gruppens storlek.
Maila förfrågan för mer info.